Docent

Leon Wetzel - Studieadvies Emmius

Leon Wetzel


“Het verschil maken. Voor de mensen om je heen en voor de maatschappij. Dat is voor mij zinvol werken. Het mooie aan zingeving is dat het voor iedereen anders is. Bij Emmius willen wij mensen opleiden om daarover goed met hun omgeving in gesprek te kunnen gaan, om zo geïnspireerd samen de volgende stap voorwaarts te zetten.”

Leon studeert Philosophy, Science and Humanties en Communicatie- en Informatiewetenschappen (track Information Science) aan de Rijksuniversiteit Groningen, naast zijn werkzaamheden als studieadviseur voor Emmius. Hij heeft een achtergrond in de informatietechnologie en heeft een bijzondere interesse in onderwerpen als data science, natuurlijke taalverwerking en de ethiek in kunstmatige intelligentie.

Je kunt Leon telefonisch bereiken via +31 6 23790523 en per e-mail via wetzel@emmius.nl. Zijn LinkedIn-profiel is hier te vinden.

Kennisartikelen van Leon Wetzel

Nieuwe studieadviseur Leon Wetzel wil met zijn werk het verschil maken

Interview

Welkom Leon! Vertel eens, waarom wilde je bij Emmius werken?  “Ik zocht een nieuwe uitdaging die ik goed kon combineren met mijn …

Lees meer

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we een nieuwsbrief met daarin onder meer nieuw gepubliceerde kennisartikelen. Daarin houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze opleidingen.