Emmius - Incompany en maatwerk

Ontwikkeling master Werk en Zingeving voor professionals in volle gang

In september van dit jaar gaat de master Werk en Zingeving voor professionals van start. Op dit moment zetten ontwikkelaars Heidi Jansen en Sipco Vellenga, samen met de Rijksuniversiteit van Groningen de laatste inhoudelijke puntjes op de i. Daarna kunnen de werving en de organisatie uit de startblokken.  

De nieuwe master brengt deelnemers op wetenschappelijke basis verbreding en verdieping op het terrein van werk en zingeving in hun huidige functie. De master richt zich op onder meer bestuurders, managers, leidinggevenden, bedrijfsartsen, bedrijfs- en Arboartsen, HR business partners en loopbaanprofessionals.  

Accent op uitwisseling  

Belangrijk in de tweejarige deeltijdmaster is het sterke accent op de uitwisseling van kennis en ervaring tussen de deelnemers onderling en de deelnemers en docenten/gastsprekers. De opleiding wordt gegeven in de vorm van acht bijeenkomsten van twee dagen in het eerste studiejaar en vier bijeenkomsten van één dag in het tweede studiejaar. Daarnaast word je als deelnemer individueel begeleid bij het maken van je scriptie. De bijeenkomsten worden gegeven op ‘betekenisvolle locaties’ op verschillende plekken in het land.  

Op de hoogte blijven? 

Wil je dat we je informeren over de voortgang van de ontwikkeling van de master? Neem dan contact op met studieadviseur Marjan van den Akker door te mailen naar info@emmius.nl.