Meet & Greet

Meet and Greet: Leergang Mentor Zingeving

Vind jij ook dat aandacht voor zingeving belangrijk is voor het welzijn van medewerkers én voor florerende teams en organisaties? Wil je weten welke aspecten daarin van belang zijn en hoe je hierover het gesprek kunt voeren? Onderzoek dan wat de leergang Mentor Zingeving voor je kan betekenen en geef je op voor de online Meet & Greet. Als je je opgeeft, ontvang je een week van tevoren een link om in te loggen.

1 maart: Meet & Greet met minicollege over Zingeving volgens René Gude

Onze leergang Mentor Zingeving start op 6 april aanstaande. Heb je belangstelling? Je laatste kans om een (gratis) online Meet & Greet mét minicollege bij te wonen is op 1 maart, van 16 tot 17 uur. Je ontmoet kerndocent Heidi Jansen, de studieadviseur, docent Peter Henk Steenhuis en andere geïnteresseerden voor de leergang.

Peter Henk Steenhuis is onder meer filosofieredacteur van Trouw en docent van onze leergang. In een minicollege vertelt hij over zijn ontmoetingen met voormalig Denker des Vaderlands René Gude en diens visie op zingeving. ‘Ik maak zin door te werken’, zei Gude. Maar als zin iets is wat je blijkbaar kunt maken, dan moet je wel weten wat dat is. Meer hierover in het minicollege op 1 maart en op de blog van Peter Henk op onze website.


Brochure downloaden Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 01-03-2022
Locatie: Online
Tijd: 16 - 17 uur

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we een nieuwsbrief met daarin onder meer nieuw gepubliceerde kennisartikelen. Daarin houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze opleidingen.