Betekenis geven in de werkpraktijk, leer hoe je dat doet

Hoe komt het dat mijn collega’s de werkdruk niet aankunnen? Hoe zorgen we ervoor dat we gelukkig zijn op de werkvloer? Wat maakt mijn organisatie is voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst? En hoe helpen we die ene collega die in een rouwperiode zit?

Elke organisatie kent haar unieke vraagstukken op het gebied van werk en zingeving. Immers, waar mensen zijn, zijn altijd vragen over zin en betekenis. Maar hoe leg je de koppeling van theorie naar praktijk, specifiek naar de situaties die jij dagelijks meemaakt? Als je je wilt blijven ontwikkelen op dit gebied en uitdagingen voor wilt zijn, schrijf je dan in voor de masterclasses van Emmius en ontvang drie praktische boeken.

Onze jaarlijkse masterclassreeksen zijn bedoeld voor iedereen die in korte tijd kennis en inspiratie wil opdoen op het gebied van werk en zingeving. In bijeenkomsten van één middag, op een centrale plaats in Nederland, ontmoet je inspirerende sprekers en ga je met hen in gesprek over zin en betekenis in werk. Het thema van dit najaar is ‘Betekenis geven in de praktijk’.

Drie boeken cadeau

Als je je inschrijft voor de masterclassreeks, ontvang je drie boeken:

  • Hartelijk georganiseerd. Organisatiecultuur begrijpen en ontwikkelen. Jacky van de Goor
  • Veroordeeld tot succes. Op zoek naar een geslaagd leven. Peter Henk Steenhuis
  • Werk en Zingeving. Van succes naar betekenis. Heidi Jansen

Praktische informatie

De masterclasses vinden plaats op 5 september, 10 oktober en 14 november 22. Locatie: Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Prijs: € 995,- voor de reeks.

Meteen inschrijven